logo-exclusive hair beauty white
CONTACT INFO HAIR
CONTACT INFO BEAUTY
[email protected]
Tel: 0488 29 65 37

Joris van Oostenrijkstraat 6/8
3511 Hasslt
 • Monday

  Op afspraak

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 20:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 18:00

 • Sunday

  Gesloten

Image Alt
Your Skin Your Pride

Beauty producten

Welkom
EXCLUSIVE BEAUTY CARE BY YOLLY

Kwaliteit & deskundigheid

Exclusive Beauty Care werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en met al onze geavanceerde apparatuur kan elke huidaandoening, elke huidconditie doeltreffend behandeld worden.
Cosmedisch

Image skincare

KLINISCH BEWEZEN INGREDIËNTEN

IMAGE Skincare is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau.

De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing! Live now. Age later.

BEHANDELINGEN

Om de resultaten te optimaliseren wordt er samen gekeken naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. Alle mogelijkheden worden doorgenomen om vervolgens vast te stellen welk het ideale huidtraject is voor jou. Elke behandeling wordt gestart met een intakegesprek , een uitgebreide huidanalyse en een persoonlijk behandel -en productadvies. Dit kan ook vrijblijvend geboekt worden zonder een IMAGE Skincare behandeling.

PRODUCTLIJNEN

IMAGE Skincare geeft echt om jouw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype en huidprobleem een passend product. One for all. Hierdoor is er een breed en diep aanbod aan behandelingen en thuisverzorgingsproducten. Doordat de producten gemakkelijk zijn in gebruik, kan de behandeling gemakkelijk thuis voortgezet worden om zo een optimaal resultaat te verkrijgen.